LE CERF

vakantiehuis op de Veluwe

Wil je ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en ontspannen in de schitterende natuur van de Veluwe?
Dat kan perfect bij ons boshuis in Emst.
Vakantiehuis Veluwe Emst

Over Le Cerf

Wil je ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en ontspannen in de schitterende natuur van de Veluwe? Dat kan perfect bij ons boshuis. Dit geheel gerenoveerde natuurhuisje heeft een ruime woon- en eetkamer met gezellige gashaard, vloerverwarming en open keuken.

Vanuit de woonkamer ga je via de openslaande deuren naar de veranda en tuin (eekhoorntjes en vogels spotten!). De gezellige tuin met buitenkeuken biedt uitzicht op veel groen, landerijen en het bospark. Geniet van de omgeving en faciliteiten van ons boshuis, we wensen je alvast een fijn verblijf!
LET OP: adults only 25+ jaar.

Meer informatie

Maak u klaar voor een optimale natuurbeleving in ons vakantiehuis in Emst op de Veluwe, weg van de stad!

Omgeving Le Cerf natuurhuisje Emst

Omgeving

Op de Veluwe, in het Gelderse Emst -midden in het bos- staat ons boshuis. Op het bospark, aan de rand van kroondomein ‘t Loo. Het park is een bos, zonder recreatieve voorzieningen.

In dit gedeelte van de Veluwe is het rustig, ‘s nachts echt donker en stil, waar je onder de heldere sterrenhemel zomaar een edelhert voorbij kan zien komen. Ook reeën, vossen, dassen en wildzwijnen -kortom de Big Five van de Veluwe- komen hier veel voor. Vanuit het huis ga je direct de bossen in, waar veel wild is te spotten, zowel lopend als op de fiets.

Er zijn veel wandel- en fietsroutes aanwezig die je leiden door heide, velden en dichtbegroeide bossen naar bezienswaardigheden en leuke plaatsen in de directe omgeving: Nationaal Park de Hoge Veluwe, Kröller-Möller Museum, Kasteel Cannenburgh, Wellnessresort De Veluwse Bron, Paleis het Loo, Forelvisvijver ‘t Smallert, en ga zo maar door. Oftewel: maak u klaar voor een optimale natuurbeleving, weg van de stad!

Natuurhuisje boeken

Contactformulier

Le Cerf natuurhuisje

E-mailadres

info@lecerfveluwe.nl